3-a reuniune a proiectului a avut loc în Malatya.

3-a reuniune a proiectului a avut loc în Malatya.  30.04.2014

 

Seminarul a fost ținut în prezența elevilor și profesorilor lor în cadrul celei de a III-a întâlniri a proiectului european numit: „Să îndepărtăm amenințarea cea mai devastatoare, violenţa psihologică, afară din societatea noastră”, care este finanțat de către ANPCDEFP.

Au fost prezentate expuneri pentru elevi și profesori privind tipurile de presiuni morale și izolare socială și, de asemenea, s-a vorbit despre toleranță în seminarul susținut în cooperare cu partenerul roman, Casa Corpului Didactic Dolj si partenerul local: Centrul de educație publică Battalgazi. Astfel, prezentările vorbitorilor au tratat probleme, cum ar fi "egalitatea, toleranța socială, reglementări legislative, servicii publice ce pot interveni în caz de hărțuire, necesitatea comunicării cu elevi și tineri expuși la presiuni morale". Toate aceste prezentări au fost adresate elevilor, profesorilor și directorilor.

În cadrul seminarului, prezidat de către coordonatorul de proiect Hasan TOMAN, elevii partenerilor locali: Liceul Fatih Anatolian, Liceul Malatya Anatolian de Administrare a Hotelurilor si Turism Vocațional , Școala Generală Kazım Karabekir. La seminar a participat și lect. Univ. Dr. Andreea - Mihaela NIȚĂ de la Universitatea din Craiova si prof. Doina Crişu a fost primul vorbitor cu privire la tema seminarului și între timp prezentarea ei a fost tradusă în limba turcă pentru elevi și public. Asist. Prof. Dr. Hikmet Zelyurt de la Universitatea Inonu a furnizat informații despre empatie și beneficiile unei bune comunicări.

Prezentarea despre simpatie a fost făcută de Ferhat Dalaman, expert educațional la Municipalitatea din Malatya. Seminarul de două ore s-a încheiat după prezentările vizuale, prezentări care au inclus citate din strămoșii noștri despre empatie și dragoste.

Au participat la seminar: Direcția Educației Naționale a provinciei Malatya reprezentată de director adjunct Sedat Yetiş, director departament Memduh Büyükkaya, director al Liceului Fatih Anatolian: Ali Kaçmaz, director al Liceului Malatya Anatolian de Administrare a Hotelurilor si Turism Vocațional: Mehmet Cangir, director al Școlii Generale Kazım Karabekir: Kazım Meral, profesori de la gimnaziu Kazım Karabekir, elevi şi membrii echipei de proiect din România au participat la seminar.

Membrii echipei din România au fost:

Rotariu Olga Alina, Rotariu Dan-Doruleţ, Vasile Ștefan, Niță Andreea-Mihaela, Niță Dragoș, Feraru Monica, Buzatu Camelia, Buia Mariana, Crișu Doina, Chirea Mircea Mark Aurel, Chirea Daniela, Grigorescu Angela, Stănescu Marius, Cristofir Carla, Crișu Nicolae, Buia Andrei şi Ciobanu CristiClick aici pentru noutăți despre Avatare.

Vizualizari : 807        « Clic aici pentru a reveni la știri
în sus
total tekil: 51531  •   azi Çoğul: 126  •   azi Tekil: 63  •   At Website 1 oameni în mod activ