Activitățile proiectului


Activitățile proiectului , în general,
În scopul de a realiza obiectivele proiectului, vom avea activități precum :
1. 6 întâlniri între cele două regiuni / țări, cu participarea partenerilor locali, de asemenea.
2. Crearea de chestionare de către experții din cele două regiuni care să fie aplicate în grupul țintă al proiectului , care sunt studenți și profesori, astfel încât orice tip de violență psihologică care apare în mediile educaționale poate fi determinată și, prin urmare, putem dezvolta strategii în concordanță cu realitatea.
3. Interviuri / întâlniri cu elevi, profesori , părinți , conducători / adjuncți de instituții și reprezentanți ai instituțiilor locale care au potențial și capacitatea lupta împotriva oricărui tip de violență.
4. Pregătirea pantomimei, scenete, demonstrații teatrale de stradă cu elevii care vor fi realizate în zone deschise ale orașului . Distribuția din proiect va fi constituită din studenți de la ambii parteneri. În timpul celei de a treia reuniuni în fiecare țară , elevii din ambele regiuni vor arăta publicului rezultatele lor, în special în pantomimă, în spații publice deschise.
5. Concurența în rândul elevilor locali în fiecare dintre cele două regiuni pentru a crea cele mai bune logo-uri, precum și realizarea imaginilor care ilustrează violență psihologică. Imaginile vor fi folosite pe afișe și bannere, reviste și albume, precum și un manual al proiectului. De asemenea se vor face afișe care vor fi disponibile în locuri publice și școli.
6. Primul Seminar de experți pentru a atenționa asupra fenomenului pe elevi, profesori și părinți
7. Două seminarii ținute de experți pentru a atenționa pe reprezentanții instituțiilor guvernamentale și ONG-urilor
8.Programe TV / interviuri în timpul reuniunilor celor două regiuni
9. Crearea unui site web, eventual, cu denumireawww.stopmobbingme.com (în limba engleză, turcă și română) și publicarea produselor rezultate și alte detalii ale proiectului

În ceea ce privește obiectivul concret al parteneriatului , putem spune ca scop:
· Dezvoltarea unui model care poate diminua puternic violența psihologică în toate straturile societății
· Generalizând modelul va fi dezvoltat în două regiuni , Malatya, Turcia și Craiova, România, care au diferite obiceiuri culturale și educaționale
· Sevidențierea reflecțiilor de violență psihologică care au afectat victimele prin intermediul unor activități care urmează să fie realizată (seminarii, pantomimă, teatre)
· Creșterea nivelului de succes al persoanelor care frecventează cursurile din învățământ prin eradicarea problemelor generate de violență psihologică și, astfel, contribuie la crearea unei societăți cu indivizi mai fericit și mai siguri pe sine
· Sprijinirea creării unei societăți care generează mai mult respect reciproc

  • Malatya Milli Eğitim Müd.
  • Stop Mobbing me
  • Hayatboyu Öğrenme Programı
  • Türkiye Ulusal Ajans
  • Romanya Ulusal Ajans
  • CASA CORPULUI DIDACTIC DOLJ
în sus
total tekil: 51531  •   azi Çoğul: 122  •   azi Tekil: 63  •   At Website 1 oameni în mod activ